2016-04-20 09:21:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ma egy baráti találkozásra is jut ideje

Napi horoszkóp április 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold szemben áll az Uránusszal és a Vénusszal, a Bika a Nap jegyébe lépett. Ez a bolygóállás egy fontos ügy főszereplőjévé teszi önt. Bármiről is legyen szó, ön teljes mellszélességgel veti bele magát az ehhez kapcsolódó feladatokba.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Nap már a Bika jegyében jár. A középkorú barátaira mindig számíthat, erre emlékezzen a nehéz helyzetekben. Ha kétségei támadnak, hívja fel őket bátran. Találkozzon velük, beszélgessenek, így együtt könnyebb bármilyen problémára megoldást találni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz és a Mars szemben állnak az Ikrek jegyével, a Bika Nap jegyébe lépett. Emiatt most átléphet bizonyos határokat, főleg a szerelemben lesz jellemző, hogy nincs tekintettel a másik érzéseire. A következményeket pedig viselnie kell...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap már a Bika jegyében jár, a Hold a Mérleg jegyében van. Rendkívül szép nap vár önre, gondtalan óráknak néz elébe. A munkahelyén is simán mennek a dolgok, az estét pedig romantikus hangulatban töltheti a párjával.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Mérleg jegyében van, a Nap a Bika jegyébe lépett. Túl sok munkát ne vállaljon be mára, mert egy családi probléma megoldására kellene inkább összpontosítania.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Neptunusz szemben áll a Szűz jegyével, a Hold a Mérleg jegyében jár. Ön ma remekül érzi magát, jól halad a feladataival is, semmi nem zavarja a munkában. Délután még egy baráti találkozóra is jut ideje.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll, kedvezőtlen kapcsolatban a Plútóval. Ha nincs égető szüksége a pénzre, ne kérjen kölcsön! Anyagi ügyekben kissé fogja vissza magát. Nem alkalmas a helyzet arra, hogy mások segítségével biztosítsa be magát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Mindkét uralkodó bolygója rossz helyzetben áll, emiatt sajnos nem is álmodhat arról, hogy alaposan kipiheni magát. Kissé zűrös napra számíthat, időnként mintha összecsapnának a hullámok a feje fölött. Őrizze meg a higgadtságát!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A vagyon bolygója, a Szaturnusz kedvezőtlen kapcsolatban áll az ön jegyével. Most az a legfontosabb, hogy az anyagi problémáit megoldja. Sajnos ebben csak a saját szorgalmára és találékonyságára számíthat!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold fényszöget vet a Bak jegyére. Most váratlan családi gondokkal kell foglalkoznia, ez köti le ennek a napnak a legnagyobb részét. A munkájára emiatt kevésbé tud koncentrálni. Vegyen ki szabadságot, ha teheti!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Mérleg jegyében jár. Váratlan anyagi veszteségre számíthat, és még további kellemetlen hírek is érkezhetnek. Szerencsére a párja és a családja mindenben támogatni fogják.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunuszt két bolygó is támadja. Egyik ismerőse sértő és tapintatlan módon viselkedik. Nyugodtan utasítsa el a kérését, bátran mondjon nemet, ha kér valamit öntől.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: